(Removed from publishing)

Sosiaaliohjaajia keikkailemaan ohjaustiimiin
Luona Oy

Original publication date 7.1.2019

Haluatko olla mukana tuottamassa vaikuttavia ja vastuullisia palveluita? Haaveiletko samalla laaja-alaisesta ammatillisesta kehittymisestä?

Mikäli vastasit kyllä, saatamme olla sopiva match. Haemme useampaa sosiaaliohjaajaa keikkailemaan vastaanottokeskuksiimme (Vantaa ja Espoo) ohjaustiimiin. Ohjaustiimin päätehtävänä on tarjota turvapaikanhakijoille vastaanotto- ja majoituspalvelut sekä ohjaus- ja neuvontapalvelut. Sosiaaliohjaajana työpäiväsi koostuu moninaisista haastavista tehtävistä, joissa tuet turvapaikanhakijoita heidän arjessa, ohjaat ja neuvot sekä toteutat asukkaiden keskuudessa yhteisötyötä. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta tai kokemusta päihde- ja mt asiakkaiden sosiaalisesta tuesta. Työ sopii henkilölle, joka viihtyy vauhdin ja muuttuvien tilanteiden keskellä ja joka haluaa tehdä työtä kaikkein heikoimassa asemassa olevien hyväksi. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla jo työkokemusta jonkin verran sosiaali- ja terveysalalta, sekä sosionomi AMK tutkinto tai opinnot menossa.

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mukavat ja osaavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen, hyvät edut ja mahdollisuuden kasvattaa laajasti omaa osaamistasi. Työ ohjaustiimissä on vuorotyötä, joten työpäivät ovat työvuoroista riippuen hyvinkin erilaisia. Työssä vaaditaan suomen ja englanninkielen hallintaa. Tutustu meihin etukäteen ja lue lisää luonalaisten uratarinoista nettisvuillamme.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätähän hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään, sillä haastattelemme jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä 31.1.2019. Lisätietoja voit kysellä rekry@luona.fi osoitteesta. Hakemukset pyydämme sähköisen järjestelmän kautta.