(Removed from publishing)

Sosiaaliohjaaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 15.1.2019

Tehtävän kuvaus


Kustaankartanon osastot A3 ja G3 odottavat juuri sinua, iloista, reipasta ja motivoitunutta sosiaaliohjaajaa muutosmyönteiseen ja tehokkaaseen tiimiimme. Yksiköissämme asuu 42 asukasta kahdessa kerroksessa. Toimintamme on yhteisöllistä ja asukaslähtöistä. Työyhteisössämme työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti sekä osastonhoitaja.

Yksikkömme siirtyvät laitoshoidosta tehostettuun palveluasumiseen, saneerattuun D-taloon keväällä 2019. Uudessa yksikössä asumme kolmessa kerroksessa, viihtyisissä ja valoisissa ryhmäkodeissa. Valmistautuminen muutokseen on jo aloitettu ja työpanoksesi muutoksessa on merkittävä. Toivomme sinulta osaamista asukkaiden ja omaisten neuvomiseen muun muassa tukiasioissa ja edunvalvontaan liittyvien asioiden hoidossa. Toivomme myös, että pidät mielelläsi erilaista ryhmätoimintaa asukkaillemme ja kehität yhteistyössä muun henkilöstön kanssa asukkaidemme arkea, uudessa ja upeassa talossamme.

Luemme eduksi Pegasos-, Effica sekä ATJ-järjestelmien tuntemuksen.

Tule sinäkin työyhteisömme jäseneksi!

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §, 32 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto sosionomi.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Työsuhde: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Luemme eduksi


Tuntemuksen vanhustyöstä, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tuntemuksen työskentelystä tehostetussa palveluasumisessa.