(Removed from publishing)

Sosiaaliohjaaja maahanmuuttajapalvelut
Vantaan kaupunki

Original publication date 4.1.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Maahanmuuttajapalvelut

Vernissakatu 6, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.02.2019 tai sopimuksen mukaan -

Vantaan sosiaali- ja terveystoimen perhepalvelujen alaisuudessa toimiva maahanmuuttajapalvelujen tulosyksikkö koordinoi oleskeluluvan saaneiden pakolaisten vastaanottoa ja heidän kotoutumistaan ensimmäisten Suomessa olovuosien ajan. Asiakkaina ovat pakolaisten lisäksi alaikäisinä ilman huoltajaa maahan saapuneet oleskeluluvan saaneet vantaalaiset nuoret, ihmiskaupan uhrit sekä vähenevässä määrin ent. NL-alueelta muuttavat paluumuuttajat.

Haemme maahanmuuttajapalveluihin vahvaa monikulttuurisuusasiantuntemuksen omaavaa sosiaaliohjaajaa, jolla on hallussa myös ryhmänvetäjätaidot. Tehtävä sijoittuu Koto-tiimiin (kotoutumista tukeva toiminta), joka toimii koko Vantaan alueella maahanmuuttajataustaisten kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Tehtävänä on toimia mm. neuvonnan ja ohjauksen tehtävissä ja tarvittaessa toimii työparina sosiaalihuollon tehtävissä, silloin kun tarvitaan erityisosaamista monikulttuurisuusasioissa.

Sosiaaliohjaajan tehtävänä on yhteisösosiaalityön keinoin luoda verkostoja ja kehittää ryhmätoimintaa yhteistyössä kansalaisjärjestöjen, seurakunnan, oppilaitosten ja muiden toimijoiden kanssa. Lisäksi tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa erilaisia tapahtumia ja ryhmätoimintoja, joilla edistetään vantaalaisten maahanmuuttajataustaisten asukkaiden hyvinvointia ja kotoutumista ja vuorovaikutusta kantaväestön ja maahanmuuttajien välille.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Vahvaa kokemusta maahanmuuttajien parissa tehtävästä yhteisötyöstä ja Vantaalla toimivien järjestöjen, uskonnollisten yhteisöjen tuntemusta sekä ryhmänvetäjätaitoja.

Luemme eduksi:

  • hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot
  • innovatiivisen ja kehittämismyönteisen työnotteen
  • hyvät IT-taidot
  • kokemusta järjestöjen ja uskonnollisten yhteisöjen kanssa tehtävästä verkostotyöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2377,18 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko

Yhteystiedot:
Linderborg, Hilkka, palvelupäällikkö
puh. 050 3122044, hilkka.linderborg@vantaa.

Mari Kuronen-Hakkarainen, vs. johtava sosiaalityöntekijä
puh. 040 505 3309, etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.