(Removed from publishing)

Sosiaaliohjaaja, lastensuojelun tehostettu perhetyö/nuorten intensiivityö
Vantaan kaupunki

Original publication date 4.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Lastensuojelun tukipalvelut

Vernissakatu 8 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 25.11.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2020


Haemme määräaikaiseen sijaisuuteen Vantaan lastensuojelun tukiyksikköön sosiaaliohjaajaa nuorten intensiivityön tiimiin. Lastensuojelun tukiyksikkö on lastensuojelulain mukaisia avohuollon tukipalveluita tuottava ja kehittävä toimintayksikkö. Tukiyksikkö kuuluu lastensuojelun tulosyksikköön ja siinä työskentelee koko Vantaan alueella yhteensä 54 sosiaaliohjaajaa, kaksi sairaanhoitajaa, viisi vastaavaa sosiaaliohjaajaa sekä yksikön esimies. 

Nuorten intensiivinen työskentely toteutetaan kiireellisen sijoituksen vaihtoehtona 13-17-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen. Tavoitteena on aina sekä kriisitilanteen vakauttaminen riskitekijöitä vähentäen ja suojaavia tekijöitä lisäten, että tilanteen ja tuen tarpeen  arviointi. Työ on kuntouttavaa ja edellyttää vahvaa lastensuojelutyön osaamista sekä nuorten että heidän läheisten kanssa. Eduksi luetaan monipuolisten toiminnallisten menetelmien hallintaa. Työ toteutetaan nuorten ja heidän perheiden elinympäristössä, useimmiten kotona.

Työskentely toteutetaan pääasiassa työparina ja työ edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä työskennellä moniammatillisessa verkostossa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää jatkuvaa oman työn sekä osaamisen arviointia ja kehittämistä. Tarjoamme tueksesi lähiesimiehen, innovatiivisen ja kehittämismyönteisen tiimin, työnohjauksen sekä toimivat rakenteet ja käytännöt sosiaalityön ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Vahvaa lastensuojelulain ja -työn tuntemusta sekä työkokemusta erilaisten perheiden kanssa.

Luemme eduksi: Monipuolisen menetelmällisen osaamisen, kehittämismyönteisyyden ja kokemuksen monikulttuuristen perheiden kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2576,72 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Lastensuojelun tukiyksikön esimies, Jokinen Outi
P. 0503035193
outi.jokinen@vantaa.fi

Vastaava sosiaaliohjajaa, Piiparinen Kati
P. 0503045804

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.