(Removed from publishing)

Sopimusasiantuntija, Yle
Yleisradio

Original publication date 12.2.2019


Yle palvelee kaikkia suomalaisia ja tuottaa arvoa yhteiskunnalle. Tarjoamme kaikille yhtäläiset mahdollisuudet saada tietoa, kokea elämyksiä, viihtyä sekä sivistää ja kehittää itseään.

Yle on Suomen suurin luovan työn yhteisö, jonka tv- ja radiokanavat sekä verkkopalvelut työllistävät koko maassa noin 2800 media-alan ammattilaista. Tule mukaan rakentamaan maailman parasta julkisen palvelun yhtiötä!

Haemme sinua, kokenut ja motivoitunut sopimusasiantuntija, vahvistamaan osaavaa Sopimustiimiämme Helsingin Pasilaan.

Sopimusasiantuntijan ensisijaisena tehtävänä on vastata ohjelma- ja esitysoikeushankintoja koskevien sopimusten laatimisesta, sopimusneuvottelujen tuesta, sopimustenhallinnan ohjeistuksesta sekä käytettävien sopimuspohjien ja yleisten ehtojen ylläpidosta ja kehittämisestä yhtiön periaatteiden mukaisesti. Vastaat omalta osaltasi myös sopimusten ja toimintamallien kehittämisestä ja opastuksesta Ylessä ja toimit yhteistyössä lakimiesten kanssa. Käytössämme sopimushallinnassa on Cloudian Sopimus -järjestelmä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulu- tai AMK-tutkinto, mielellään oikeus- tai kauppatieteen alalta. Sinulla on kokemusta sopimusoikeudesta, sopimushallinnasta ja / tai -järjestelmistä, eduksesi katsotaan kokemus immateriaalioikeuksien ostamisesta. Dokumentoit selkeästi, kommunikoit luontevasti eri yhteistyötahojen kanssa ja työskentelyotteesi on tarkka ja ratkaisuhakuinen. Olet yhteistyökykyinen ja yhteistyöhaluinen, Sinua kiinnostaa toiminnan kehittäminen, mutta et myöskään pelkää rutiinitöitä.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän vahvasti uudistuvassa media-alan yhtiössä, joka kannustaa ja panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hankintapalveluiden päällikkö Ville Pynnönen, puh. 044-421 4538, tai ville.pynnonen@yle.fi. Voit myös laittaa soittopyynnön sähköpostilla tai tekstiviestillä.