(Removed from publishing)

Solutions Account Manager, kokoaikainen, Brother Vantaa
Brother Finland

Original publication date 20.9.2019
Kiinnostaako sinua uuden bisneksen luominen ja ratkaisujen löytäminen asiakkaiden tarpeisiin? Etsitkö myyntityötä, jossa pääset kehittymään B2B-myyjänä ja kiertämään asiakkaita ympäri Suomea? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Solutions Account Manager!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Brother Finlandille, myyntiorientoitunutta ja periksiantamatonta Solutions Account Manageria vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme.
  
Solutions Account Managerin tehtävässä vastuullasi on B2B-myyntisyklin kokonaisvaltainen hoitaminen ja uuden bisneksen luominen. Sinulla on tärkeä rooli Brother Finlandin uusasiakashankinnassa ja tulet olemaan merkityksellinen tekijä kasvulle. Käyt aktiivisesti ympäri Suomea asiakastapaamisissa, joissa etsit asiakkaalle tulostus-, skannaus-, tarra- ja etikettitulostusratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa. Tärkeintä tehtävässä on kehittymisorientoitunut asenne, sekä aito kiinnostus ja halu myyntityötä kohtaan. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden työskennellä globaalissa ja jatkuvasti uusia innovaatioita luovassa vakavaraisessa yrityksessä.

Brotherin erikoisosaamista ovat erilaiset tulostus-, skannaus-, tarra- ja etikettitulostusratkaisut, jotka toimivat myös mobiilisti. Brotherilta löytyy lisäksi tulostuksenhallinta- ja tietoturvaratkaisut turvalliseen ja kustannustehokkaaseen tulostamiseen niin yrityksille kuin kuluttajillekin. "At Your Side"-moton mukaisesti Brother asettaa asiakkaansa aina etusijalle. Brotherista ja tuotteista voit lukea lisää täältä:  https://www.brother.fi/business-solutions/reference-case-studies

Pääasialliset tehtävät
 • Uusasiakashankinta ympäri Suomen
 • Kokonaisvaltainen ratkaisumyynti asiakkaille
Odotamme sinulta
 • Luontaisesti vahvoja vuorovaikutustaitoja
 • Ymmärrystä liiketoiminnan prosesseista
 • B2C tai B2B myyntikokemusta
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Ajokorttia
Tarjoamme sinulle (mahdollisuuden)
 • Kehittyä B2B myynnin saralla
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta globaalissa ja vakavaraisessa yrityksessä
 • Hyvän perehdytyksen ja huippuluokan valmennuksen
 • Kannustavan ja kehittävän työyhteisön tuen
 • Kansainvälisen yrityskulttuurin
 • Kilpailukykyisen pohjapalkan, autoedun sekä bonusmallin

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.11.2019 mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää / tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.