(Removed from publishing)

Sivutuotekäsittelijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 6.6.2019

Motivoiko sinua oman työsi jäljen näkeminen? Etsitkö itsenäistä ja fyysistä työtä?


Mikäli kuvaus kolahti kohdilleen, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt tiimiimme tunnollista

 

SIVUTUOTEKÄSITTELIJÄÄ

 

vakituiseen osa-aikatyöhön JOUTSENOON. Työssäsi pääset huolehtimaan sahaamon linjaston siisteydestä sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työsi sisäältää linjastosta irtoavan purun siivousta ja siirtoa, jonka vuoksi käytössäsi on niin hengityssuoja, kuulosuojaimet kuin kypäräkin. Työtä tehdään 6,5 tuntia päivässä kolmena päivänä viikossa, jolloin työtunteja sinulle kertyy viikossa 19,5 tuntia.

 

Tämä työ edellyttää fyysisyytensä takia hakijalta hyvää peruskuntoa. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämättömyys, vaan reipas asenne sekä motivaatio tehtävään vievät sinut pitkälle! Työ on itsenäistä, joten oma-aloitteisuus, tarkkuus sekä rauhallinen työskentelyote ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä! Odotamme hakijalta myös luotettavuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!