(Removed from publishing)

Sisäkirvesmies vahinkosaneerauksiin
Värväämö

Original publication date 12.12.2019

Sisäkirvesmies saneerauskohteisiin PK-seudulle

Värväämme töihin asiakasyrityksellemme itsenäiseen työntekoon kykeneviä sisäkirvesmiehiä. Kyseinen yritys tekee saneerauksia asuntokohteissa sekä toimitiloissa pääasiassa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Työtehtävät pitävät sisällään tilamuutoksia, väliseinien tekoa, alakattojen tekoa, lattioiden asennuksia, listoituksia, keittiökalustuksien asennuksia.

Etsimmämme tekijä on mielellään oman auton sekä työkalut omaava kuvienlukutaitoinen ammattilainen. Kokemusta tulisi olla monipuolisesti sisäpuolen töistä.  Työt alkavat heti. Toimi siis nopeasti.

TYÖTEHTÄVÄ: Sisäkirvesmies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 00180, Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus heti, kesto 3kk. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta sisäkirvesmiehen töistä 
-Omaa autoa + työkaluja
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Sami Joulamo, 050 472 7250, sami.joulamo@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.