(Removed from publishing)

Sijoituspäällikkö
OP

Original publication date 8.3.2019

Päijät-Hämeen Osuuspankki on OP Ryhmän suurimpia osuuspankkeja, jonka toimialueeseen kuuluvat Lahden ja Heinolan kaupungit sekä Hollolan ja Iitin kunnat. Vuoden 2018 lopussa pankillamme oli vajaa 90 000 asiakasta. Omistaja-asiakkaita näistä oli yli 49 000. Asiakkaita palvelemme 110 finanssialan ammattilaisen voimin.

Etsimme nyt Trion konttoriin Lahteen vakituiseen työsuhteeseen

SIJOITUSPÄÄLLIKKÖÄ

Sijoituspäällikkönä vastaat sijoittamisen ja varainhoidon asiakkuuksistamme. Vastaat asiakassalkkusi myyntitavoitteista ja kannattavuudesta sekä luot huipputason asiakaskokemusta. Kasvatat asiakkuuksia ja hankit uusia asiakkaita yhteistyössä kollegojen kanssa sekä omia verkostoja hyödyntäen.

Sinusta

Viihdyt aidosti asiakastyössä ja kuuntelet asiakkaita luodaksesi erinomaisen asiakaskokemuksen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, rohkea ote myyntityöhön etkä arastele tarttua puhelimeen. Työskentelet tavoitteellisesti ja hallitset muuttuvia tilanteita. Sinulla on työhösi oma-aloitteinen ote ja kehität aktiivisesti itseäsi. Olet joustava työyhteisön jäsen ja tiimityö on sinulle luonnollinen osa tekemistä. Tunnet sijoitusmarkkinat ja osaat keskustella luontevasti ja asiantuntevasti vaativimpienkin sijoitusasiakkaidemme kanssa. Menestyäksesi tehtävässä odotamme aiempaa pankkiliiketoiminnan tuntemusta. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi tai KTM) ja mielellään jo suoritettu APV1-tutkinto – APV2-tutkinto on iso plussa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englannillakin palveleminen on sinulle luontevaa.

Me tarjoamme

Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävänkuvan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mahtavien kollegoiden ja OP:n asiantuntijaverkoston tukemana! Lisäksi saat OP Ryhmän laajat työsuhde-etuudet ja monipuoliset uramahdollisuudet.

Kiinnostuitko?

Haethan tehtävään jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen OP:n urasivustolla (op-careers.fi) viimeistään torstaina 21.3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten ethän jätä turhaan hakemista viime tippaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa sinulle Henry Lahdensuo. Henryn tavoitat numerosta 050 363 0001.