(Removed from publishing)

Sijoitusasiantuntija/-neuvoja Hämeenlinnan konttoriin
Handelsbanken

Original publication date 4.1.2019

Oletko ratkaisuhakuinen sijoitusosaaja, joka haluaa kehittyä vielä paremmaksi huippuasiantuntijaksi?  Etsimme Hämeenlinnan konttoriimme kunnianhimoista Sijoitusasiantuntijaa/Sijoitusneuvojaa.

Tavoitteena erinomainen asiakaskokemus

Sijoitusammattilaisena sinulla on tärkeä rooli ensiluokkaisten asiakaskokemusten luomisessa.
Oma-aloitteisella ja sisukkaalla työskentelyotteella olet aktiivisesti asiakkaisiin yhteydessä tarjoten monipuolisia palveluitamme. Olet osa Hämeenlinnan yrittäjähenkistä tiimiä ja viihdyt työn tuoksinassa. Työssä menestymistäsi tukevat innostavat kollegat ja Handelsbankenin erinomaisiksi arvioidut sijoituspalvelut. Ammattitaidollasi luot arvoa asiakkaillemme ja tekemistäsi ohjaa asiakastyytyväisyyden kasvattaminen.

Toivomme sinulta

  • motivaatiota ja asennetta kehittyä monipuoliseksi sijoittamisen ammattilaiseksi
  • kunnianhimoa ja tiimipelaajan luonnetta
  • aitoa halua auttaa asiakkaitamme myös muissa palvelutarpeissa
  • kiinnostusta sijoitusmarkkinoihin

Arvostamme kaupallista koulutusta, kielitaitoa (englanti, ruotsi) sekä kokemusta asiakaskohtaamisista, myynnistä ja sijoitusmarkkinoista. On vahva etu, jos sinulla on APV2-tutkinto jo valmiina.

Tarjoamme sinulle haastavan työn muuttuvassa työympäristössä sekä vastuullisen roolin tiimissä, johon kuuluu iloisella ja asiantuntevalla otteella työskenteleviä pankkitoiminnan ammattilaisia. Tämä työ antaa mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ja myös uusien kansainvälistenkin uramahdollisuuksien luomiseen. Tartu tilaisuuteen ja tule rakentamaan mieleenpainuvia asiakaskokemuksia kanssamme!

Kiinnostuitko? Ota seuraava askel urallasi ja hae heti. Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Auli Lehtomäki puh. 050 323 7208 (pe 11.1. klo 8-10 ja pe 18.1. klo 12-14 tai iltaisin).

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:n palkkatoivomuksineen 21.1.2019 mennessä.