(Removed from publishing)

Siivouksen palveluohjaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 11.11.2019

Oletko parhaimmallasi ihmisten parissa työskennellessä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?

Pystytkö pitämään langat käsissäsi myös jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa?


Haemme nyt palveluohjaajaa RTK-palvelulle Rovaniemelle

 

Siivouksen palveluohjaajana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Organisoit ja ratkaiset ongelmia mielelläsi kiireenkin keskellä. Toivomme, että sinulla on jo vastaavaa työkokemusta, soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Kommunikoit vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi, muusta kielitaidosta plussaa. Ajokortti on tässä tehtävässä ehdoton edellytys, oma auto eduksi. 

 

Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Palveluohjaajana osallistut itse siivoustyöhön tiimisi jäsenenä, mutta työtehtäviisi kuuluu myös laadun varmistaminen. Opastat tiimisi jäseniä ja perehdytät uusia tulokkaita. Lisäksi huolehdit sijaisjärjestelyistä ja pääset kehittämään työskentelytapoja vastaamaan yhä enemmän asiakkaiden tarpeita.

 

Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työsuhde, 37,5h/vko. Työt tehdään pääsääntöisesti päivisin ma-pe päiväsaikaan, mutta töitä saattaa ajoittain olla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus Kipa TES:n mukaan.

Innostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2019. Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin rekrytointivastaava Tea Södö tea.sodo@rtkhenkilostopalvelu.fi p.044 – 412 4782

 

 

RTK- Palvelu Oy toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja sen palveluksessa työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi RTK-Palvelu tarjoaa kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.