(Removed from publishing)

Siivouksen palveluohjaaja Tampereelle
Coor

Original publication date 11.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Onko siivousala sinun juttusi? Jos vastasit kyllä saatat olla Tampereen tiimissämme pian aloittava
 
PALVELUOHJAAJA
 
Miksi kannattaa tulla mukaan tiimiimme?
 
Kehitysmyönteisessä työyhteisössämme panostamme hyvään työilmapiiriin ja tarjoamme  koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia työn ohessa. Tehtävä onkin hyvä ponnahduslauta sinulle, joka olet innostunut kiinteistöpalvelualasta kohti vaativampia tehtäviä Palveluohjaajan työ on liikkuvaa ja työpäiväsi sijoittuvat vaihdellen kaikille viikonpäiville kello 6-22 välille. Tässä tehtävässä et pääse ikävystymään, vaan päivät menevät nopeasti kivojen työkavereidesi kanssa asiakkaiden arkea parantaen. Tämä pesti on totta kai vakituinen.
 
Mitä palveluohjaajan työpöydältä löytyy?
 
Palveluohjaajat toimivat palvelupäällikön oikeana kätenä ja tulevassa työssäsi vastaat muun muassa perehdytyksestä, laatukierroista, työvuorosuunnittelusta, asiakaspalavereista ja poissaolojen sijaistusten sumplimisesta. Suunnittelet siivoustöitä ja tilaat tarvikkeita eli vastaat, että arki rullaa ja asiakkaamme ja työntekijät ovat tyytyväisiä. Tarvittaessa hyppäät myös itse mukaan kentän vahvistukseen. 
 
Mitä odotamme sinulta? 
 
Sinulla on positiivinen elämänasenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Olet helposti lähestyttävä, mutta tarpeen vaatiessa sinusta löytyy jämptimpi puoli sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.Työotteiltasi olet itsenäinen ja järjestelmällinen. Sinulla on jo kokemusta siivouspalvelualasta ja toivomme, että sinulla on laitoshuoltajan tai ohjaajan koulutus, mutta voit vakuuttaa meidät myös  innokkaalla ja kehittymismyönteisellä asenteellasi. Perus IT-taidot ovat sinulla hanskassa ja tarvittaessa vaihdat työkielen englantiin. Takataskustasi tulisi löytyä myös seuraavat kortit hygieniapassi, työturvallisuuskortti sekä B-ajokortti.
 
Kuulostaako sinulle passelilta paikalta?
 
Innostuitko tehtävästä, ja sopiiko tehtävä sinulle kuin nakutettu? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Laitathan meille hakemuksen tulemaan viimeistään 10.11. mennessä.  
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Elina Ollinpoika elina.ollinpoika@coor.com ja palvelupäällikkö Ulla-Maria Partanen ulla-maria.partanen@coor.com
Meihin coorilaisiin ja arkeemme voit käydä tutustumassa myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).