(Removed from publishing)

Siivoojia teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Original publication date 7.1.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Haluatko päästä haastamaan itsesi?


Etsimme tarkkaa ja huolellista Siivoojaa Yaran tehtaalle Siilinjärvelle.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtävässäsi vastaat Yaran tehtaan toimisto- ja sosiaalitilojen sekä porraskäytävien siivouksesta. Lisäksi työ sisältää jonkin verran tuotantopuolen siivousta. Kohteessa hygieenisyys ja työturvallisuus ovat erityisen tärkeitä. Työ on kokoaikainen ja työaika on arkisin 6 – 14. Satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi sinun tulee olla järjestelmällinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Puhdistuspalvelualan koulutuksen ja työkokemuksen katsomme eduksi. Tarvitset myös B- ajokortin sillä ajat työssä ISS:n tuotantoautolla.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja omaat itsenäisen työotteen. Työturvallisuuskortti, hygieniapassi sekä puhdastilapassi ovat eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 26.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -