(Removed from publishing)

Siivoojia Raumalle
ISS Palvelut Oy

Original publication date 29.5.2019

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä.


Etsimme Raumalle siivoojia ylläpitosiivouksiin.


Työtä tehdään pääasiassa yhdessä asiakaskohteessa maanantaista perjantaihin, mutta työ sisältää vaihtelevasti myös viikonloppuvuoroja. Työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuoroissa kello 5-22 välillä ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman työkokemuksen sekä tehtävään soveltuvat tutkinnot (laitoshuoltaja tai kiinteistöpalvelualan perustutkinto). Kohteessa työskennellään asiakkaan läsnä ollessa, joten etsimillämme henkilöillä on asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvaa suomen kieltä. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä suoriutumiselle.  


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi !


Hakuaikaa on 16.6.2019 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


 ISS Direct on paljon pienessä paketissa.  ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan parasta palvelua. http://issdirect.fi/ https://www.facebook.com/issdirectsuomi/- ISS on savuton työpaikka -