(Removed from publishing)

Siivoojia perussiivoukseen Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 10.4.2019

Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa työtä? Lue tämä tehtäväkuvaus tarkkaan!

Haemme nyt tiimiimme reippaita

   

SIIVOOJIA

   

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään alueelle. Tässä tehtävässä luvassa on keikkaluontoisia perussiivouksia Hyvinkään ja Riihimäen alueella. Pääosin perussiivoukset sisältävät ikkunoiden pesua ja lattioiden vahauksia, joita tehdään sekä yksin, pareittain että tiimissä. Keikkoja tehdään aina maanantaista sunnuntaihin eri kellonaikoihin, joten tehtävä sopii henkilölle, joka nauttii vaihtelevasta työstä! Lupaamme kuitenkin täydet 37,5 tunnin työtunnit viikossa!

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta sekä valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää rutkasti asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner