(Removed from publishing)

Siivoojia Naantaliin
ISS Palvelut Oy

Original publication date 29.1.2019

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 


Etsimme nyt kokoaikaisia ja osa-aikaisia SIIVOOJIA Turun lähelle Naantaliin.


Etsimme siivoojia ylläpitosiivoukseen toimisto-, sosiaali- ja yleistiloihin asiakaskohteeseemme Naantaliin. Työtä on mahdollista tehdä kokoaikaisesti arkiaamuisin kello 6-14 välillä 37,5h/vko tai vastaavasti esimerkiksi opiskeluiden ohella ilta, -ja viikonlopputöinä. Voimme räätälöidä juuri sinulle soveltuvan työsuhteen. Työsuhteet ovat vakituisia.


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman kokemuksen siivoustehtävistä, alan koulutus sekä aikaisempi kokemus peruspesuista katsotaan eduksi. Nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömiä sillä perehdytämme sinut tehtävään. Kohteessa työskentely edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, sillä kohteen sijainti ei täsmää julkisen liikenteen reitille.Muutoin kohde on muutaman kilometrin päässä Turusta, joten ei aivan Naantalin keskustassa. Työmatka ajallisesti Turusta on lyhyt kohteeseen. Lisäksi toivomme sinulta löytyvän työturvallisuuskortin ja oikean asenteen työntekoon. Työturvallisuuskortin suorittamisesta voidaan sopia myös ennen töiden alkua. Työssä tarvitset reipasta työotetta, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin sekä hyvän peruskunnon.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa www.iss.fi. Muistathan mainita hakemuksessasi haetko osa-aikaista vai kokoaikaista työsuhdetta.


Hakuaikaa on 10.2.2019 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -