(Removed from publishing)

Siivoojia Lahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 4.12.2018

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja aktiivista työtä! Nyt sellaista olisi tarjolla elämäntilanteeseesi sopivissa määrin!

Etsimme nyt Lahden alueelle reippaaseen tiimimme

SIIVOOJIA

vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaskohteita Lahden alueella on useampia, mutta kaikissa näissä toteutetaan porrassiivousta. Kunto ei siis varmasti pääse rapistumaan tässä tehtävässä! Työtä on tarjolla kokopäivätyöksi asti, mutta myös osa-aikaiseen työsuhteeseen sopivia kohteita löytyy. Kohteista riippuen työvuorot voivat sijoittua mihin tahansa aamun ja illan välissä! Kerrothan siis hakemuksessasi, kuinka monta tuntia viikossa olisit valmis työskentelemään ja milloin mieluiten töitä tekisit!

Emme vaadi alan koulutusta tai kymmenien vuosien työkokemusta, vaan puhtaasti reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta eivät ole vaadittuja tehtävään. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa!

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

Mikäli olet siivoustöistä kiinnostunut, lähetä hakemus osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti kun sopivia hakijoita löydämme. Lisätietoja saat kätevimmin osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi