(Removed from publishing)

Siivoojia Lahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 13.9.2017

Tutkimuksen mukaan istuminen tappaa. Tule siis meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

SIIVOOJIA

Lahden alueelle. Meillä on tarjolla erilaisia siivoustehtäviä monipuolisissa kohteissamme ja sinulla on mahdollisuus aamu-, päivä- tai iltavuoroihin toiveidesi mukaisesti. 

Aikaisempi kokemus siivousalalta on iso plussa, mutta eniten arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Työ sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi. 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja haasteellisen työn, jossa pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset lisätietoja, tavoitat rekrytointitiimin sähköpostitse osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.