(Removed from publishing)

siivoojia kevät-kesälle vuosihuoltoon
ISS Palvelut Oy

Original publication date 4.1.2019

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Oletko tottunut fyysiseen työskentelyyn etkä pelkää yötyötä? Ota varaslähtö kesäduuneihin!


Saatat olla hakemamme henkilö, sillä etsimme nyt SIIVOOJIA kausiapuun  teollisuuskohteemme vuosihuoltoon Eurajoelle.


Tehtävässä olet osa kiireapujoukkuetta, joka työskentelee vuosihuollon ajan kolmessa vuorossa 5pv/vko. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä, joten vuorot sijoittuvat sekä arkipäiville että viikonlopuille. Työtehtäviisi kuuluu vuosihuollon mukainen siivous kuten vessojen puhdistus ja materiaalien täyttö haastavassa teollisuusympäristössä. Työt alkavat huhti-toukokuun vaihteessa ja päättyvät juhannuksena, mahdollisesti hieman myöhemminkin. Tämän jälkeen sinulle on mahdollisuus jatkaa meillä kesätöissä muissa kohteissamme tai lähteä vaikka rannalle lomailemaan loppukesäksi.


Katsomme eduksi aikaisemman siivoustyökokemuksen, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä koulutamme sinut tehtävään. Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa, tarkkaa työotetta sekä mahdollisuutta työskennellä kaikissa kolmessa työvuorossa kiertojen mukaisesti. Tehtävä vaatii työturvallisuuskorttia, mutta koulutamme valitut henkilöt, jos ei korttia ole vielä ennakkoon suoritettuna. Lisäksi kaikille työhön valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys, joten valituilta edellytetään nuhteetonta taustaa selvityksen läpäisemiseksi. Tehtävässä edellytetään myös täysi-ikäisyyttä. Kohteeseemme Eurajoelle kulkevat bussit ja kimppakyydit hyvin Porista sekä Raumalta, joten omaa autoa et tehtävässä tarvitse jos asut lähialueilla. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle kenellä koulu päättymässä kevään osalta tai muutoin lisäansioita etsivälle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Tutustu matkaamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi tällä videolla.


Haluatko olla osana vuosihuollon erikoistiimiämme? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi tai soita ISS Palveluiden rekrytointiin numeroon 040 7174919. Hakuaika päättyy 31.3.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -