(Removed from publishing)

Siivoojia autopartioon Ouluun
Coor

Original publication date 7.11.2019

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Tykkäätkö vaihtelevuudesta ja muuttuvista maisemista? Etsimme nyt Ouluun autopartioon

SIIVOOJIA

Mitä siivouksen autopartion työpäiviin kuuluu?

Siivouksen autopartiomme huolehtii muun muassa asiakkaidemme perus- ja loppusiivouksista. Kohteet ovat esimerkiksi toimistoja, tuotantotiloja ja laitoksia. Autopartiomme kiertävät Oulun talousalueella työpareittain.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle liikkuvaisen työn, missä työpäiväsi menevät yhdessä hujauksessa mukavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 asti sekä kokoaikainen 37,5h/viikko. Työvuorosi ovat pääsääntöisesti aamuvuorossa vaihdellen kello 6-16 välillä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta ensi vuoden tilanteen selvittyä, on mahdollista, että työt jatkuvat vakituisena vuoden vaihteen jälkeen. Työssäsi onnistumista sinua auttavat laadukkaat siivousvälineet- ja laitteet, perehdytys tehtäviisi sekä esimiehen ja tiimin tuki.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 -standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivouksesta ja hanskaat jo hyvin erilaisten kohteiden, pintojen ja tilojen siivouksen. Osaat käsitellä siivouskoneita ja välineitä. Työotteiltasi oma-aloitteinen ja tunnollinen, mutta tiedät myös milloin on siirryttävä eteenpäin. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia. Lisäksi olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.

Kuulostiko tämä sinulle passelilta työpaikalta?

Innostuitko tehtävästä? Hienoa! Odottelemme jo hakemustasi ja meidän puolestamme voit lähettää sen vaikka heti! Viimeinen hakupäivä tehtävään on kuitenkin 21.11.2019. Jos jokin asia jäi mietityttämään sinua palvelupäällikkö Katja Isoniemi kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä sähköpostitse katja.isoniemi@coor.com.

 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi)