(Removed from publishing)

Siivooja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 31.12.2019

Pidätkö työstä, jossa saat työskennellä useissa eri kohteissa ja näet heti työsi tuloksen?

Haemme nyt omatoimista SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Sipooseen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous logistiikkakohteissa. Kohteissa siivotaan mm. taukotilat, toimistot, keräilykäytävät ja saniteettitiloja. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville pääsääntöisesti klo 06-14 väliin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Koulutus ja kokemus alalta katsotaan kuitenkin eduksi. Työssäsi tarvitset työturvallisuuskortin, hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön ja mielenkiintoisen työn. Meillä ei tarvitse kangistua kaavoihin ja kattavat koulutus portaalimme tarjoavat sinulle mahdollisuuden edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi viivyttelemättä tai viimeistään 12.1.2020.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -