(Removed from publishing)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 7.1.2019

Etsitkö lisätienestiä esimerkiksi opintojen ohelle? Lue tämä tarkkaan!

Haemme nyt tiimiimme reipasta tarvittaessa töihin kutsuttavaa

SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen Hankoon. Tuuraat iltaisin sairaus- ja lomapoissaoloja siellä missä sitä eniten tarvitaan. Pääsääntöisesti tuurattavat päivät sijoittuvat arkeen, mutta välillä töille on tarvetta myös viikonloppuisin. Koska kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työsuhde, viikkotunnit vaihtelevat täysin tarpeen mukaisesti. Töitä on tarjolla myös Tammisaaressa.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta sekä valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Alueella sijaitsee kohteita, joihin vaaditaan terveystarkastus ja huumetesti, joten olethan valmis suorittamaan nämä tarvittaessa.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi . Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc