(Removed from publishing)

Siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 2.1.2019

Oletko iltavirkku ja etsit työtä toisen työn tai vaikka opintojen ohelle? Tämä voi olla paikka juuri sinulle!

Etsimme nyt Turun tiimiimme reipasta tiskaavaa

SIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen Lietoon. Tässä tehtävässä huolehdit päivittäistavarakaupan siisteydestä. Työhön sisältyy myös tiskausta. Työvuorot sijoittuvat elintarvikemyymälässä iltaan klo 18:30-22:00 maanantaista lauantaihin. Näin ollen työtä olisi tarjolla 17,5 tuntia viikossa.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa positiivinen asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävä vaatii tarkkuuttaa ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Henkilökunnan kanssa pääsee juttelemaan paljonkin, joten asiakaspalveluhenkisyyttä kaivataan! Joustavuus ja pelisilmä muuttuville tilanteille ovat ehdotonta plussaa tässä tehtävässä!

Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat tarvittaessa sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc