(Removed from publishing)

Siivooja Vesilahteen
Barona Horeca Oy

Original publication date 15.5.2019

Nautitko työstä, jossa saat nähdä kätesi jäljen? Pidätkö paikat putipuhtaana ja järjestyksessä? Hae siivoojan tehtäviin Vesilahdelle!

Haemme Vesilahden alueelle siivoojaa työskentelemään kouluilla, päiväkodeilla ja terveyskeskuksella. Työ on arkipainotteista sijoittuen aamu- ja päivävuoroihin.

Tässä tehtävässä valttikortti on asenteesi. Hakemamme työntekijä on omatoiminen, reipas ja ahkera. Hän pystyy hoitamaan siivoustehtävät itsenäisesti.

Keikkaluontoinen työ tarjoaa mahdollisuuden sovittaa työ ja arki yhteen joustavasti. Sinun on myös mahdollista saada jalka oven väliin ja työllistyä jopa suoraan asiakkaalle. Tarjoamme myös kokemustasi vastaavan palkkauksen.

Jos olet etsimämme riuska siivooja, hae tehtävään jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistuksesi ja hygieniapassisi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Ps. Haemme Vesilahden alueelle myös kokoaikaista siivoojaa noin 5 kuukautta kestävään sijaisuuteen. Työ alkaisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.