(Removed from publishing)

Siivooja uimahalliin
ISS Palvelut Oy

Original publication date 15.4.2019

Haluatko tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?Etsimme ammattitaitoista Siivoojaa uimahalliympäristöön Turkuun. 

Työtehtäviisi kuuluu uimahallin sekä maauimalan ylläpitosiivous Turun alueella. Työ on arkisin ja viikonloppuisin tehtävää vuorotyötä hyvissä ajoin ennakkoon sovitun työvuorolistan mukaisesti. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen työtunteja kertyessä 20-37,5 tuntia viikossa.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on toimitilahuoltajan tutkinto (tai vastaava) ja aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä. Työssä tarvitaan erinomaista peruskuntoa, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä aitoa asiakaspalveluasennetta. Kohteessa työskennellään asiakkaiden läsnä ollessa, joten työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.4.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. www.iss.fi,www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -