(Removed from publishing)

Siivooja, Tampere (Linnainmaa)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 14.2.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakkaallemme Tampereelle Linnainmaalle reipasta siivoustyöntekijää!

Kyseessä on vakituinen työsuhde, viikkotuntimäärä noin 28h/vko. Kohteena on kauppakeskus sekä rappusiivousta. Työaika kauppakeskuksella on ma-la 6-10, rappusiivouksen aikataulut on sovittavissa erikseen.

Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta työasennetta ja valmiutta fyysiseen työhön. Aiempi siivouskokemus tai alaan liittyvä koulutus katsotaan eduksi, tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, kohteisiin pääsee kulkemaan myös julkisilla.

Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisesti. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian hakujärjestelmämme kautta!


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.