(Removed from publishing)

Siivooja Sastamalaan koulu- ja päiväkotikohteisiin
Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy

Original publication date 10.1.2019

Haemme siivoojia työskentelemään aamu, arkipainotteisiin vuoroihin Sastamalaan koulu- ja päiväkotikohteisiin. Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen. Asenne ratkaisee.

Tarjolla oleva työ on keikkatyötä, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita vuorosi itse. Tee siis töitä silloin, kun sinulle sopii. Kohteita on useita, pääpaino siivouksessa, mutta toisinaan työvuoroissa saattaa olla myös tiskausta.

Aikaisempi kokemus siivouksesta on eduksi. Etenkin jos siivouskoneet, siivoustekniikat ja pesuaineliuokset ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Mainitsethan myös, mikäli sinulla on kokemusta vahauksista. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta asenne kohdillaan, lähetä rohkeasti hakemus, sillä meidän kauttamme on mahdollisuus koulutuksiin.

Työssä pärjää reippaalla asenteella, ripeällä otteella. Hymy huulilla. Työtä tehdään sekä itsenäisesti, että ryhmässä.

Mikäli kiinnostuit, lähetähän hakemuksesi nettisivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo haluaikana.

PST! Järjestämme Sastamalassa, Servin tiloissa POP UP-toimistopäiviä, jolloin voit tulla haastatteluun silloin kuin sinulle sopii. Ilman siis erillistä ajanvarausta. Otathan mukaan koulu- ja työtodistukset ja henkilöllisyystodistuksen.

POP UP-päivät ovat: 30.1., 7.2., 21.2., klo 10:00-16:00 Lisätietoa näistä saat: heta.honkonen@barona.fi

Tervetuloa!