(Removed from publishing)

Siivooja, Raahen Monisiivous Oy
Raahen Monisiivous Oy/Go On Raahe

Original publication date 12.1.2019
Raahen Monisiivous Oy on raahelainen siivous- ja puhtaanapitopalveluita tarjoava yritys. Yritys on toiminut jo vuodesta 1983 lähtien, joten yrityksessä on vahva osaaminen ja kokemus taustalla. Raahen Monisiivous Oy kehittää toimintaansa vastaamaan nykypäivän haasteita ja käytössään heillä on nykyaikainen laitteisto ja hyvin koulutetut työntekijät.

Etsimme nyt vahvistukseksi asiakkaallemme Raahen Monisiivous Oy:lle kahta kokoaikaista SIIVOOJAA. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset siivoustehtävät osana ammattilaisjoukkoa. Et siis tarvitse siivousalan koulutusta tai aiempaa kokemusta alalta, koska uudet tekijät perehdytetään asiakasyrityksessä asianmukaisesti. Reipas ja oma-aloitteinen asenne on tärkeintä. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen hakijoilla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen Raahen Monisiivouksella. Tarjoamme työtä 37,5-40 h/vko toisiaan tsemppaavassa työporukassa.

Täytäthän hakemuksen pikaisesti, koska aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa Go On Raahesta Essi Kalajanniska,
040 509 0658, essi.kalajanniska@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.