(Removed from publishing)

Siivooja palvelutaloon
ISS Palvelut Oy

Original publication date 10.1.2020

Haluatko tuottaa asiakkaillesi maailman parasta palvelua ja päästä osaksi huipputiimiä?Toimintamme kasvaessa etsimme nyt ammattitaitoista KOKOAIKAIStA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Jyväskylän seudulle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta palvelutaloympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-15 välille. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2020 asti ja kokopäiväinen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.


Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, mutta se ei ole välttämätöntä.  Alan koulutuksen katsomme eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, hyviä asiakaspalvelutaitoja, sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä positiivinen asenne työntekoon. Aiemman kokemuksen palvelu- ja hoivaympäristöistä katsomme myös eduksesi. Kohde sijaitsee hankalien kulkuyhteyksien päässä, joten mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi.


Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 16.1.2020 ja työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -