(Removed from publishing)

Siivooja päivätyöhön Kirkkonummelle ja Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 3.12.2019

Etsitkö kenties uusia tuulia siivousalalta? Entä voimassaoleva B-luokan ajokortti? Nyt olisi tarjolla kokoaikainen päivätyö, jossa kuntokin pysyy yllä! Etsimme nimittäin

 

AJOKORTILLISTA SIIVOOJAA 

 

vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummen ja Espoon alueelle. Tässä tehtävässä työskentelet  asiakaskohteissamme ma-pe klo. 6-14 aikana. Kohteesi koostuu noin. 1-5 toimistokohteesta ja muista sosiaalitiloista. Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan TES:  mukainen PL 2, eli 10,67€/h (kk-ansiona noin. 1718€). Tehtävästä suoriutukasesi sinulla tulisi toki löytyä taskusta voimassaoleva B-luokan ajokortti.

 

Etsimme tehtävään reipasta siivousalan konkaria, jolla ei mene sormi suuhun liikkuvassa työssä. Sinulla olisi mieluiten taustalla siivouskokemusta, mutta työhön on mahdollista oppiakin ja kunnon perehdytyksen hommaan saat meiltä! Kaikkein tärkein työkalusi on positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan. 

 

*Tarjoamme sinulle vastineeksi itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen kokoaikatyön osana hyvää työporukkaa. 

*Pääset kouluttautumaan aina talon tarjonnan mukaan, sillä kehittymisesi on meille tärkeää!

*Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, jossa pääset osaksi sairauskassa.

*Saat mahdollisuuden liittyä henkilökuntakerhoon, jonka kautta saat huikeita etuja, kuten liikunta- ja kulttuurisetelleitä ja leffalippuja.

*Meille on tärkeää, että työntekijämme saavat kehittää itseään, joten jos halua ja paloa vain löytyy, niin saat rakentaa meillä juuri sinun näköisen urapolun! Meillä on esimerkiksi moni siivooja edennyt urallaan esimiestyöhön palvelualalla - seuraava voisi olla kenties sinä? :) 

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti

osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Jos jokin kuitenkin vielä mietityttää tehtävään liittyen, voit osoittaa kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi