(Removed from publishing)

Siivooja osa-aikaiseen työhön
Barona Horeca Oy

Original publication date 3.12.2019

Oletko järjestelmällinen ja mielesi lepää, kun on puhdasta ja siistiä? Etsitkö osa-aikaista työtä?

Etsmme nyt asiakkaallemme Joensuuhun osa-aikaista SIIVOOJAA ravintolaympäristöön.

Työ tehdään Joensuun keskustassa sijaitsevassa ravintolassa ja tehtäviin kuuluu mm. ravintolasalin siivous, sosiaali- ja wc-tilojen siivous. Työt ajoittuvat perjantai- ja lauantai-iltoihin, työajan ollessa n. klo 21-01.

Toivomme, että sinulta löytyy jo aiempaa työkokemusta siivouksesta, olet oma-aloitteinen ja luotettava sekä pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Edellytämme vähintään auttavaa suomen kielen osaamista sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Asiakkaamme perehdyttää sinut talon tapoihin ja sinun työtehtäviisi. Työ alkaa sopimuksen mukaan, joko nyt joulukuussa tai ensi vuoden alussa. Toivomme, että olisit pitkäaikainen työntekijä.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat tarvittaessa hekilöstökonsultti Johanna Karjuselta, p. 0503270848 tai johanna.karjunen@barona.fi (yhteydenotot arkisin klo 9-15) .

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Yhteydenotot arkisin klo 9-15