(Removed from publishing)

Siivooja koulukohteeseen
ISS Palvelut Oy

Original publication date 3.12.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA koulukohteeseemme Haukiputaalle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat koulukohteen ylläpitosiivouksesta arkisin ja työaika sijoittuu klo 5-13 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.


Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen sekä oma-aloitteinen työote ja viihdyt ihmisten parissa. Työssäsi tarvitset siivousalan koulutuksen lisäksi hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsotaan mahdollisuus oman auton käyttöön. Valitun henkilön tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa työskentelyä varten.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.12.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/
- ISS on savuton työpaikka -