(Removed from publishing)

Siivooja, Coor Service Management Oy
Coor

Original publication date 11.1.2019
Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Yrityksen tarjonta kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Yhtiössä työskentelee noin 8800 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 890 miljoonaa euroa.

Coorin toiminta laajenee Lappiin ja haemmekin asiakkaallemme palveluhenkisiä siivoojia Sodankylään. Siivoojana huolehdit Lapin Koulutuskuntakeskus REDU:n tilojen siisteydestä ja puhtaudesta yrityksen toimintatapojen mukaisesti. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.

Odotamme sinulta:
* Mielellään yhden vuoden siivoustyökokemusta ja/tai siivousalan perustutkintoa.
* Olet yhteistyötaitoinen, palveluhenkinen ja omatoiminen.
* Joustavuutta sekä positiivista otetta työtä kohtaan
* Tarkkuutta ja huolellisuutta
* Valmiutta Itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle:
* Tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittyä entisestään
* Iloisen ja energisen työyhteisön
* Joustavuutta työajoissa

Työ on osa-aikaista ja työskentelet 4-6 h/päivä, työvuoroja on tarjolla myös viikonloppuisin. Työaika on pääsääntöisesti kuitenkin arkisin klo 6-14, mutta joustamme työajassa.

Tule mukaan aktiivisen tiimin jäseneksi! Näin pääset osaksi reipasta ja kehittymishaluista työyhteisöä, jossa panostetaan työturvallisuuteen ja hyvään työilmapiiriin.

Tee työhakemus mahdollisimman huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä
Sinulta löytyy ammattitaitoinen, reipas sekä positiivinen ote työhön ja haluat olla yksi huipputiimin jäsen.

Kiinnostuitko?
Täytä hakemus mahdollisimman pian, täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja saat marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi tai puhelimitse 040 5776587