(Removed from publishing)

Siivooja / Aulapalvelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 5.3.2019

Oletko tottunut siivoaja - putsailetko paikat mennen tullen? Oletko myös englanninkielisten asiakaskohtaamisten kuningas? Hae heti meille töihin, meillä on nimittäin auki yhdistetyn

 

SIIVOOJA / AULAPALVELIJAN

 

paikka asiakaskohteessamme Espoossa, Länsiväylän varressa. Työaikasi koostuu siivouksesta (4 h / pv) ja aulapalvelusta (0,5 h / pv). Välillä tarvitsemme sinua tuuraamaan aulassa myös kokopäiväisesti - kesä on tulossa ja lomaa tarvitsee aulapalvelijakin.

 

Edellytämme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa, sillä suurin osa kohtaamistasi asiakkaamme työntekijöistä on englanninkielisiä. Sinulla on myös oltava jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä ja hyvät atk-taidot. Asiakaspalvelutaitojesi on oltava priimaa ja asenteesi positiivinen!

 

Vastineeksi näistä siivoojan supertaidoista me tarjoamme puolestaan vakityön isossa firmassa ja kaikki henkilöstöetumme. Tuemme hyvinvointiasi ja liikkumistasi myös työajan ulkopuolella tavallista laajemman työterveyshuollon, henkilökuntakerhojen, leffalippujen sekä liikunta- ja kulttuurisetelien muodossa. Kannustamme sinua myös kehittämään omaa osaamistasi ja rakentamaan uraa meillä omien mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti!

 

Houkutteleeko, kolahtiko kohdilleen? Älä aikaile vaan täytä heti hakemuksesi oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Vai tarvitsetko vielä lisätietoa? Kurkkaa videoilta, mitä työntekijämme ovat mieltä L&T:llä työskentelystä:

https://youtu.be/2lIA3PxSwo8

https://youtu.be/keMPiADP_GI?list=PLkrsmFBeeCD-GciaAi_YNsY2463LW2hRa

https://youtu.be/PCOCwf6PdQc

 

Tai jos mieltäsi jäi vielä askarruttamaan jokin kysymys, lähetä se osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomaathan, että varsinaisia hakemuksia emme ota vastaan sähköpostitse.