(Removed from publishing)

Service Manager, Power Plant Automation
Siemens Osakeyhtiö

Original publication date 7.6.2019

Service Manager, Power Plant Automation, Siemens Osakeyhtiö

Oletko kiinnostunut työskentelemään voimalaitosautomaation parissa? Nyt sinulla on siihen loistava mahdollisuus, haemme Service Manageria energiantuotannon liiketoimintaamme Espoon Perkkaalle.

Siemens on maailman viidenneksi kansainvälisin yritys, joka on toiminut Suomessa jo yli 160 vuotta. Olemme innovaatioon ja huippuosaamiseen uskova yritys, jonka ydintoiminta keskittyy sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon.

 

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueesi?

Tässä tehtävässä vastaat energiantuotannon automaatioon liittyvän palveluliiketoimintamme kehittämisestä ja laajentamisesta. Vastaat mm. voimalaitosautomaatiojärjestelmiemme elinkaaripalveluiden ja automaatiouudistusten myynnistä ja toteutuksesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme  kanssa, tukenasi Siemensin paikallinen ja globaali verkosto.

Päävastuut:

 • elinkaaripalveluiden myynti ja toteutuksen valvonta
 • automaatiouudistusten myynti ja projektien johto
 • digitalisaation ja siihen liittyvän palveluliiketoiminnan kehittäminen
 • palvelukonseptien, työprosessien, menetelmien ja työkalujen kehittäminen
 • kumppanuuksien kehittäminen sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa

Oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtävää voidaan laajentaa kattamaan myös höyry- ja kaasuturbiineihin sekä generaattoreihin liittyvää palveluliiketoimintaa.


Mitä odotamme sinulta?

Osaat hahmottaa kokonaisuuksia liiketoiminnan näkökulmasta ja toimit työssäsi proaktiivisesti. Sinulla on aikaisempaa kokemusta voimalaitosympäristöstä ja olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja hoitamaan asioita oma-aloitteisesti. Haluat olla asiakkaittesi luottomies, johon he voivat olla yhteydessä kaikissa automaatioon liittyvissä haasteissaan. Henkilönä olet huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

Lisäksi edellytämme sinulta:

 • Teknistä koulutustaustaa (esim. insinööri, DI)
 • Energia- ja voimalaitosalan tuntemusta
 • Aiempaa kokemusta voimalaitosautomaatiojärjestelmistä ja/tai teollisuusautomaatiojärjestelmistä
 • Siemensin järjestelmien (esim. SPPA-T3000, S7/PCS7 tai muut ohjelmoitavat logiikat ja järjestelmät) tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä
 • Oma-aloitteista ja vastuullista työotetta
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista

 

Tarjoamme sinulle

Meillä toimit osana kansainvälistä organisaatiota ja saat vastuullisia työtehtäviä itsenäisessä roolissa.  Tarjoamme myös monipuolisen näkymän globaalin yhtiön sekä digitalisaation tuomiin uusiin mahdollisuuksiin.

Työnkuva tarkentuu hakijan osaamisen mukaan. Tarjoamme isona yhtiönä hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen sekä yhtiön sisällä siirtymiseen niin Suomen sisällä kuin kansainvälisestikin.

 

Mitä muuta sinun tulee tietää?

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa Jussi Uddfolk (jussi.uddfolk@siemens.com, 040-523 1363).

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 20.06.2019 mennessä.