(Removed from publishing)

Service Desk- henkilöitä Tampereelle
Barona Group Oy

Original publication date 8.1.2019

Etsimme nyt useampia Service Desk asiantuntijoita asiakkaallemme Tampereelle kokoaikaiseen työsuhteeseen. Etsimämme henkilö voi olla taustaltaan esimerkiksi IT-alan loppuvaiheen opiskelija tai jo kokeneempi asiakaspalvelun ammattilainen, joka etsii uusia haasteita. Asenne ratkaisee!

Nyt sinulla on mahdollisuus monipuoliseen työnkuvaan mielenkiintoisessa työympäristössä! Service Desk -asiantuntijat käsittelevät palvelupyyntöjä, asentavat ohjelmistoja ja tarjoavat teknistä tukea yritysasiakkaille. Työvälineitäsi ovat puhelin, chat-keskustelu, etähallintatyökalut ja sähköposti. Tarvittaessa tukipyynnöt siirtyvät seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tavoitteena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Olet etsimämme henkilö, mikäli viihdyt välillä hektisessäkin työympäristössä ja osaat myönteisen asenteesi avulla selvittää palvelupyynnöt hymyssä suin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinun on helppo keskustella erilaisien ihmisien kanssa.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi it-uransa alkuvaiheessa olevalle asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta it-tuesta ja teknisten ongelmien ratkomisesta. Haastetta riittää myös jo kokeneemmallekin henkilöllle! Reipas asenne ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyöhön on erittäin tärkeää tehtävässä menestymiselle. Service Desk -asiantuntijat työskentelevät tiimissä, joka tarjoaa asiakastukea sekä suomeksi että englanniksi. Puhuthan siis myös suomenkielen lisäksi sujuvasti myös englantia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden saada monipuolista ja arvokasta IT-alan työkokemusta mielenkiintoisessa yrityksessä.

Kyseessä on kokoaikainen, noin 12kk:n mittainen määräaikainen työsuhde. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-17 välille. Työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy. Arvioitu töiden aloitusajankohta on tammi-helmikuussa.

Onko sinulla:

  • soveltuva IT-alan koulutus tai alan opintoja
  • osaamista Windows työasemaympäristöistä (7 ja 10)
  • kokemusta MS Office -tuoteperheestä ja Outlook-ympäristön asennuksista. 0365-ympäristön kokemuksesta saa lisäpisteitä!
  • asiakaslähtöinen työskentelyote
  • kyky toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti
  • kommunikointitaito suomeksi ja englanniksi

Mikäli kiinnostuit, laitathan meille hakemuksesi ja liität siihen CV:si jo tänään! Voit käydä tutustumassa sivustomme kautta mm. siihen mihin kaikkiin yrityksiin kauttamme on mahdollisuus työllistyä. Klikkaa itsesi sivustolle tästä: https://careers.barona.fi/it/tech-support/