(Removed from publishing)

Service Administrator
Konecranes

Original publication date 19.10.2018

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Haemme Service Administratoria Savo Pohjois-Karjalan nosturihuollon satelliittiimme. Työssäsi vastaat mm. satelliitin laskutuksesta, kunnossapitosopimusten hallinnoinnista ja asiakasraportoinnista. Osallistut asiakkuuksien hallintaan yhdessä huoltopäällikkömme kanssa. Työhösi kuuluu niin sisäistä kuin ulkoista asiakaskontaktointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä huoltopäällikön ja huoltoasentajien kanssa.

Kuulut olennaisena osana Konecranesin Itä-Suomen nosturihuollon alueorganisaatioon ja raportoit CS Itä-Suomen Yksikön päällikölle.

Odotamme Sinulta

Jämäkkää otetta kaikkeen tekemiseesi sekä sitoutumista taloudellisiin tavoitteisiin, kokemusta vastaavista tehtävistä ja myynti- ja markkinointihenkisyyttä. Tehtävässä välttämätöntä on itsenäinen ja oma-aloitteinen työote, asiakaslähtöisyys, hyvät yhteistyötaidot sekä itsevarma ja periksiantamaton asenne. Arvostamme kykyä sujuvaan kommunikointiin niin asiakkaiden kuin organisaatiomme kanssa. Ymmärrät palveluliiketoiminnan merkityksen tuloksen tekemisessä.

Varmistat omalla panoksellasi satelliittiimme menestymisen ja olet olennaisena osana kehittämässä toimintaamme edelleen paremmaksi. Käytännön englannin kielen taito sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien tuntemus ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Haemme tiimiimme huipputyyppiä ja odotamme ennen kaikkea hyvää asennetta kaikkeen tekemiseesi!

Tarjoamme Sinulle

  • Haastavan, mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kansainvälisessä työympäristössä alansa johtavassa yrityksessä
  • Upean tiimin tueksesi CS Itä-Suomen alueorganisaatioissa
  • Huippukollegat Suomen Servicessä
  • Hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja urakiertoon voimakkaasti kehittyvässä organisaatiossamme
  • Suuren konsernin henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet sekä laajan näkymän Suomen teollisuuteen

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Marko Oikarainen, p. 050-516 7715, marko.oikarainen@konecranes.com.

Hae tehtävää 18.11.2018 mennessä urasivujemme kautta: www.konecranes.com/career