(Removed from publishing)

Senior Lawyer, Private Bankingiin Helsinkiin
Danske Bank

Original publication date 1.11.2019

Kiinnostaisiko sinua ura kansainvälisessä yksityispankissa? Haluaisitko olla mukana rakentamassa kokemusta Danske Bankista luotettavimpana taloudellisena kumppanina? Haemme kokenutta lakimiestä Helsinkiin luomaan lisäarvoa tärkeimmille asiakkaillemme.

Lakimiehenä sinulla on tärkeä rooli ensiluokkaisten asiakaskokemusten luomisessa. Tarjoat aktiivisesti ratkaisuja, jotka tukevat nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme heidän tärkeimmissä elämäntilanteissaan. Tehtäviisi kuuluvat erityisesti vaativimpien yksityispankkiasiakkaidemme perhevarallisuusoikeudellisten toimeksiantojen hoitaminen ja neuvonanto perhe- ja perintöoikeuteen sekä verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Työtehtäviisi kuuluvat myös pankin asiantuntijoiden konsultointi ja koulutus juridisissa kysymyksissä sekä asiakastilaisuuksissa esiintyminen.

Odotamme sinulta oikeustieteen kandidaatin (OTK) / maisterin tutkintoa (OTM). Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja sinulla on kyky käyttää tai ottaa haltuun digitaalisten asiakaskohtaamisvälineiden käyttö. Perhe- ja perintöoikeiden tunteminen ja aiempi vankka työkokemus sen parissa on edellytys menestyä tehtävässä. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa ja arvostamme myös hyvää ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, mukavan ja dynaamisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää omaa juridista ammattitaitoa yksityispankin henkilöasiakkaiden ja yritysten omistajien asiantuntijapalvelussa.

Tervetuloa mukaan rakentamaan erinomaisia ja mieleenpainuvia asiakaskokemuksia!

Kiinnostuitko? Ota seuraava askel urallasi ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Danske Bank Private Bankingin johtaja Iiro Koivikko (puh. +358 50 424 6633 tai iiro.koivikko@danskebank.fi)

Lähetä hakemus ja CV viimeistään 22.11.2019.