(Removed from publishing)

Senior Frontend developer (Angular)
Kiwa Inspecta / LIS Group Oy

Original publication date 3.9.2019

Kiinnostaako innostava työ Kiwassa porukassa? Tule kasvavaan digikehitystiimimme Helsingin Sörnäisiin kehittämään Kiwa Inspectan digitaalisia palveluita ja samalla koodaamaan turvallisempaa Suomea.

Digitiimimme kehittää tällä hetkellä kahta ammattilaisille suunnattua järjestelmää. Koulutusmaailma.fi on koulutusten verkkokaupan lisäksi koulutusten hallintajärjestelmä ja verkkokoulutusalustamme. InstaAudit on turvallisuus- ja laatusovellus, jota käyttävät suuret ja keskisuuret teollisuus- ja rakennusyritykset Suomessa ja jatkossa myös muualla maailmassa. Haemme digitiimiimme senior frontend kehittäjää InstaAudit.com ja Koulutusmaailma.fi –kehitystyöhön.

Koulutusmaailman kehitystyötä tehdään pääasiassa käyttödatan pohjalta päätetyillä kasvutesteillä, joita toteutat lyhyinä sprintteinä. InstaAudit-pilvipalveluun pääset luomaan uusia ominaisuuksia ja rakentamaan täysin uusia moduuleja. Tiimissäsi on jo frontend- ja backend-osaajia, data-analyytikko, markkinoija ja liiketoimintapäällikkö, joten pääset kehittämään omaa osaamistasi hyvässä porukassa. Pääset devaamaan uusimmilla frameworkeilla, eikä sinun tarvitse taistella legacy-järjestelmien parissa.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta työn tai omien projektien kautta Angular 2+ -frameworkista. Jos sinulle on lisäksi tuttuja Git, Bootstrap 4, Ionic (Angularin päälle tehty mobiiliframework), niin vielä parempi.

Me pidämme:

  • yksinkertaisista asioista ja softista
  • Slackista
  • uusien päivityksien julkaisemista minuuteissa tuotantoon
  • kasvua tuottavien testien tekemisestä
  • meidän Stoplight.io dokumentoidusta REST API:sta

Toimipisteesi on Helsingissä Sörnäisissä ja voit työskennellä osan viikkoa etänä. Sörnäisten toimistolla on kelpo kuntosali, jos aamu- tai päivätreeni kiinnostaa. Tarjoamme sinulle osaavan, motivoituneen ja hyvätuulisen työyhteisön sekä loistavan mahdollisuuden toimia Suomen johtavassa turvallisuuskoulutuksen ja -kehityksen edelläkävijäyrityksessä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 18.9.2019.