(Removed from publishing)

Senior Data Engineer Amer Sportsille Vantaalle
Sharper Finland

Original publication date 10.12.2019

Amer Sports (www.amersports.com) is a sporting goods company with internationally recognised brands including Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Suunto and Precor. The company’s technically-advanced sports equipment, footwear and apparel improve performance and increase the enjoyment of sports and outdoor activities. The Group’s business is balanced by its broad portfolio of sports and products and a presence in all major markets.


Me Sharperilla etsimme nyt asiakkaallemme Amer Sportsille Senior Data Engineeriä Vantaalle.

Data Engineerinä suunnittelet ja toteutat erilaisia teknisiä ratkaisuita. Työpäiväsi koostuvat datan mallintamisesta, integraatioista ja tietovarastointiin liittyvistä tehtävistä. Vastuullasi on ainutlaatuisen data-alustan rakentaminen ja ylläpito. Tuet omalla toiminnallasi liiketoiminnan kehittämistä ja datalähtöisen yrityskulttuurin jalkauttamista. Olet osa kansainvälistä ja monialaista Data Analytics and Business Intelligence -tiimiä, jossa työskentelet yhdessä muiden Data Engineerien, data-analyytikoiden ja liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vahvaa asiantuntemusta datan käsittelystä sekä sen luomista liiketoiminnallisista mahdollisuuksista datan mallinnuksen ja tietovarastoinnin parista
  • Kykyä itsenäisesti ohjelmoida datalle pipelineja parhaan aineiston saavuttamiseksi liiketoiminnan tukemiseksi
  • Pilvipalveluiden (Esim. Azure) tuntemusta
  • Ymmärrystä ohjelmistokehityksestä ja version hallinnasta
  • Oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä luomaan uutta ja tukemaan omalla panoksellasi liiketoiminnallista menestystä
  • Modernit työtilat ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä
  • Eteenpäin katsovan työyhteisön, jossa halutaan aktiivisesti kehittää uutta

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätäthän meille CV:si mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 2.1.2020, mutta aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.