(Removed from publishing)

Senior Accounting Specialist, Finland
Lindström Group Oy

Original publication date 15.11.2019

Kiinnostaako sinua työskentely kansainvälisessä yrityksessä? Onko sinulla usean vuoden kokemus vastuullisista kirjanpidon tehtävistä? Mahtavaa, jatka lukemista!

Etsimme pääkonttorillemme Helsingin Kalasatamaan SENIOR ACCOUNTING SPECIALISTIA vastaamaan Suomen kirjapidosta.

Tässä tehtävässä vastaat konsernin suomalaisen emoyhtiön sekä kahden tytäryhtiön päivittäisestä kirjanpidosta, sisältäen käyttöomaisuuden kirjanpidon hallinnoinnin sekä täsmäytykset. Valmistelet vuosittaiset tilinpäätökset ja pääset avustamaan veroihin liittyvissä tehtävissä. Toimit myös matkalaskujärjestelmämme pääkäyttäjänä. Tuet ja autat Suomen liiketoimintamme sidosryhmiä esimerkiksi prosesseihin, investointeihin, sekä uusien kehityshankkeiden kirjauksiin liittyvissä asioissa. Toivomme, että saat energiaa, kun pääset auttamamaan ja ratkomaan välillä erilaisia haasteita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen ja kasvuun yhdessä Euroopan johtavista tekstiilipalvelualan yrityksistä. Olemme 170-vuotias menestynyt suomalainen perheyritys ja toimimme 24 eri maassa. Pääset työskentelemään mukavassa ja välittävässä työyhteisössä, jossa työkaverit tukevat toinen toisiaan ja auttavat sinua onnistumaan. Meillä saat vastuuta ja vapautta kehittää omaa työtäsi tiiviissä yhteistyössä osaavien kollegojen kanssa. Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista.

Menestyäksesi tässä tehtävässä, toivomme sinulla olevan usean vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä, joista vähintään kolme vuotta olisi kertynyt päävastuullisen kirjanpitäjän tehtävistä. Tiimimme on aidosti kansainvälinen ja työkielemme on pääosin englanti, joten sujuva englannin kielen taito on edellytys tässä tehtävässä työskentelyyn. Toivomme, että olet innokas hyödyntämään uutta teknologiaa työssäsi ja työskentely nopeatempoisessa ja muuttuvassa työympäristössä on yksi vahvuuksistasi. Työotteesi on ennakoiva ja saat aikaan tuloksia. Pystyt sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. 

Kiinnostuitko? Jos haluat tietää lisää tehtävästä, Karita Laakso juttelee mielellään kanssasi. Tavoitat Karitan puhelimitse parhaiten 19.11. ja 22.11. klo: 12.00-13.00 tai 27.11. klo: 14.00-15.00. Puh. +358405774911.

Lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta viimeistään 01.12.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti!