(Removed from publishing)

Seifi - turvaava myyjä
Rekla Oy

Original publication date 4.1.2019
Seis. Sinä. Sinustako Seifi – turvaava myyjä?

Hetkinen. Mikä on Seifi? Seifi on asiakaspalvelun ammattilainen. Seifi on turvaava myyjä. Työkavereiden ja asiakkaiden mielenrauhanturvaaja. Seifi on uudenlainen rooli myymälätyössä ja kenties juuri sinun tuleva työroolisi, mikäli löydät itsestäsi paitsi asiakaspalvelun ammattilaisen, myös myymälätyöskentelyn uudistajan ja edelläkävijän asennetta.

Seifi on asiakaspalvelija ja turvallisuudentekijä. Ja enemmän.
Seifin tehtävä liittyy pääkaupunkiseudulla toimivan, S-ryhmän suurimman, alueosuuskaupan HOK-Elannon kanssa yhteistyössä rakennettavaan yhteistyömalliin. Vaikka Seifin työnkuva onkin uusi ja erilainen, on sinun tärkein tehtäväsi olla tuttu ja turvallinen. Päivittäinen työnkuvasi muodostuu asiakaspalvelusta myymälässä ja koko työympäristön turvallisuuden ja viihtyisyyden ylläpidosta sekä käytännön toimenpiteillä että pelkällä läsnäolollasi asiakkaiden ja työkavereidesi arjessa.

Seifi turvaa muiden selustaa, me turvaamme sinun.
Tehtävä ei vaadi supervoimia tai supersankarin perustutkintoa, mutta etsimämme Seifit ovat tasapainoinen yhdistelmä helposti lähestyttävää asiakaspalvelijaa, erinomaisella tilannetajulla ja reagointikyvyllä varustettua huolehtijaa ja ennen kaikkea ennakkoluulottoman asenteen omaavaa erilaisten ihmisten ja tilanteiden kohtaajaa. Arvostamme aiempaa kokemusta turvallisuus- ja vartiointityöstä tai myymälätyöskentelystä. Koska kyseessä on uudenlainen erikoistehtävä, koulutamme ja perehdytämme jokaisen Seifi-kokelaan työhön erikseen. Sinusta huolehtivat ammattitaitoiset palveluesimiehet ja tukenasi ja turvanasi on tiivis Seifi-yhteisö. Kiinnostus vaihtelevia työtehtäviä kohtaan sekä vaikutusmahdollisuudet omassa työssäsi ovat varsin pätevä syy laittaa hakemusta tulemaan.

Palkkaus ja edut.
Haemme joukkoomme sekä koko- että osa-aikaisia Seifejä. Seifin tehtäväkenttä ja vastuut ovat monipuoliset, ja tämä näkyy myös tilipussissa kilpailukykyisenä palkkatasona (Kaupan TES C1-palkkaryhmä, kokemusvuodet huomioiden). Lisäksi sinulle kuuluu S-ryhmän turvallisuuspalveluyhtiö Reklan työntekijänä kaikki S-ryhmän henkilöstöedut ja hyvät mahdollisuudet edetä urapolullasi haluamaasi suuntaan. Katso lisää henkilöstöeduista täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut Tule osaksi kasvavaa Seifi-yhteisöä ja hae ennakkoluulottomasti tehtävää 27.1.2019 mennessä oheisella lomakkeella. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana joten toimi heti. Perehdytysjakso ajoittuu helmikuulle ja työ alkaa 1.3.2019.

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Rekla Oy:n asiakkuusjohtaja Jussi Kauppiseen, jussi.kauppinen@sok.fi tai puh. 010 76 82428.