(Removed from publishing)

Security Advisor
Elisa Oyj

Original publication date 12.11.2019

Elisa tarjoaa monipuolista tukea ja ratkaisuja organisaatioille ulkoistaa ja kehittää omia IT-toimintojaan. Meidän tehtävänämme on luoda ja kehittää tietoturvallisia IT-toimintaympäristöjä, joilla takaamme asiakkaidemme liiketoiminnan toimivuuden ja jatkuvan kehittymisen.  

Nyt etsimme sinua asiakaslähtöistä tietoturvan huippuosaajaa Security Advisoriksi täydentämään huippuasiantuntijarivejämme!

Tehtävässä fokuksenasi on tukea ulkoistusasiakkaitamme heidän toiminta- ja tuotantoympäristön tietoturvallisuuden varmistamisessa. Tämä tarkoittaa, että katselmoit suunnitelmia ja autat niiden tekemisessä, jotta asiakkaille tuottamistamme palveluista ja ylläpitämistä järjestelmistä tulee yhä tietoturvallisempia. Tuet lisäksi osaa suurasiakkaistamme tietoturva-asioissa toimimalla heidän tietoturvavastaavanaan.

Toimit siis asiakasrajapinnassa, mutta myös oman palvelutuotantomme tukena tietoturvallisen tuotantoympäristön takaamisessa. Asiakastyön lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi tekemällä sisäistä kehitystyötä.

Olemme monipuolinen huippuosaajien porukka ja tiimimme kotipesänä on sekä Elisan tilat Helsingin Kaarlenkadulla että myös muiden paikkakuntien Elisa-tilat esimerkiksi Turku, Tampere ja Jyväskylä. Lisäksi etätyöskentely on luonteva osa työkulttuuriamme.

Tiimin ohella tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat asiakkaamme, yhteyshenkilömme päämiehillä sekä useat ryhmät Elisassa, joiden kanssa teemme aktiivista yhteistyötä.

Mitä odotamme Sinulta?

  • Hyvää ymmärrystä hallinnollisen ja teknisen tietoturvan parhaista käytännöistä
  • Kykyä soveltaa parhaita käytänteitä asiakkaan viitekehyksessä
  • Kykyä hahmottaa tietoturvaratkaisuiden ja -poikkeaminen vaikutus koko toimintaympäristön kontekstissa
  • Kykyä suorittaa teknisiä arvioita järjestelmien ja palveluiden tietoturvallisuudesta
  • Nopeaa päätöksentekokykyä tietoturvavaikutusten minimoimiseksi
  • Toimit luontevasti asiakasrajapinnassa rakentavassa yhteistyössä
  • Tietoturva-alan korkeakoulutusta tai sitä vastaavaa työkokemusta (vähintään 5 vuotta)

Miksi Elisa?

"Meillä on hyvä pöhinä päällä!  Tiimissä tekeminen määrittyy jokaisen osaamisen ja persoonan mukaan. Tuomme asiakkaille uusia ja moderneja juttuja, sekä viemme heidän ympäristöjä eteenpäin juuri niihin sopivilla ratkaisuilla.

Elisassa ei olla siiloutuneita tiettyihin teknologioihin vaan tekemisessä pääsee aina haastamaan itseänsä ja kehittämään omaa osaamista sopivalla tavalla eteenpäin. Meillä on huipputiimi, jossa tiimikaverit tekevät töitä kotoa, mökiltä, toimistoilta tai milloin mistäkin, ympäri Suomen." - Markus Lintuala

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisa on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja. Elisa tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa ihmisen kokoiseen työtehtävään, osaamiseen pohjautuvaan kilpailukykyiseen palkkaan ja hyviin työsuhde-etuihin.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja henkilötietosi oheen niin jatketaan keskustelua! Lisätietoja antaa Susanna Rosenberg (susanna.rosenberg@elisa.fi).

Tehtävään valitulle teetämme turvallisuusselvityksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä  myös huumetestin.