(Removed from publishing)

Säteilyturvallisuusasiantuntija (STA)
Platom Oy

Original publication date 20.11.2019
Platomin tehtävänä on auttaa hallitsemaan ydinvoima-alan haastavimpia kokonaisuuksia – niitä, joihin ei ole valmiita ratkaisuja. Tuotamme asiakkaillemme turvallisuutta ja kehitämme kannattavia toimintamalleja. Olemme riippumaton, joustava, kokenut ja kansainvälinen eritysasiantuntijoiden tiimi, joka toimii tiiviissä yhteistyössä viranomaisen, luvanhaltijoiden ja toimittajien kanssa.

Haemme säteilyturvallisuusasiantuntijaa (STA):

Tehtävänäsi on toimia säteilyturvallisuusasiantuntijana osana STA-palveluita tarjoavaa tiimiämme. Tehtävässä toimiminen edellyttää STA-pätevyyttä teollisuuden ja tutkimuksen säteilytoiminnasta. Arvostamme lisäksi muita STA-pätevyyksiä ja työkokemusta asiantuntijatehtävistä ydinvoima-alalta. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä kommunikoida ja tuottaa asiakirjoja suomen ja englannin kielellä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi diplomi-insinööri.

Päämajasi voi olla Platomin konttori Mikkelissä, Helsingissä, Turussa, Raumalla tai Tampereella. Työnkuvaan kuuluu STA-palvelun tarjoamiseen liittyvää matkustamista asiakkaiden luona ja mahdollisesti muuhun asiantuntijatyöhön liittyviä satunnaisia asiakaskäyntejä muulla Suomessa ja ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Lue lisää Platomista yrityksenä ja työnantajana: https://platom.fi/avoimet-tyopaikat/

Jätä hakemuksesi 8.12.2019 mennessä ohessa olevan hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Platom Oy:n Vesa Laitinen puh. +358 44 550 4392 tai sähköpostilla vesa.laitinen@platom.fi.
https://platom.fi/henkilokunta/vesa-laitinen/

Tarvittaessa lisätietoa rekrytointiprosessiin liittyen antaa Go On Yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. +358 40 585 9885 tai Anna Orava puh. +358 44 585 9886.