(Removed from publishing)

Särmääjä
WorkPower Oy

Original publication date 28.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyritykseemme Laitilaan ammattitaitoista särmääjää.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään särmäyskoneen ohjelmointia ja käyttöä. Monipuolinen kokemus erilaisista koneistustöistä katsotaan eduksi ja työtehtäviä voidaan katsoa osaamisesi mukaan. Työ tehdään pääasiassa kolmessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Olet oma-aloitteinen, reipas ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Osaat tehdä ohjelmat ja asetukset itsenäisesti sekä käyttää mittauslaitteita. Kokemus Amadan koneista katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle:
- perehdytyksen työtehtävään
- ammattitaitoisen ja mukavan työporukan ympärillesi
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: särmäys, särmääjä, koneistus, ohjelmointi, vuorotyö, kokoaikatyö