(Removed from publishing)

Sales Support Coordinator (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 4.6.2019

Haemme nyt asiakkaallemme Vantaalle myyntikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on kansainvälinen kuljetus- ja huolintaliike jolla on useita kymmeniä toimipisteitä maailmanlaajuisesti.

Toimenkuvassa tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Suomen ja Ruotsin myyjien kanssa. Tehtävässä avustat kenttämyyjiä heidän päivittäisessä toiminnassaan (esim. tarjousten laadinta, hinnastojen luominen ja myyntimateriaalin päivittäminen), mutta työ sisältää myös jonkin verran puhelimessa tehtävää myyntityötä.

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen asiakaspalvelija ja luotettava tiimipeluri. Pystyt organisoimaan oman työsi ja hallitsemaan ajankäyttösi myös paineen alla. Toivomme myös soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta kansainvälisen kuljetuslogistiikan parissa työskentelystä.

Tässä on loistava tilaisuus päästä osaksi kansainvälistä työympäristöä. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden sivuilla oheisen linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Nina Sarkille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Nina Sarkki, p. 050 411 0390.