(Removed from publishing)

Sales Specialist, OP Markets
OP

Original publication date 21.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin OP Yrityspankin Marketsiin Sales Specialistia.

 

SALES SPECIALIST

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Tehtävässä vastaat OP Marketsin suojaus- ja sijoitustuotteiden konseptoinnista ja myynnin edistämisestä osana Palvelukonseptit-tiimiä. Paketoit tuotteet ja palvelut valmiiksi kokonaisvaltaisiksi ratkaisuiksi sekä etsit jatkuvasti uusia tapoja ja kanavia asiakkaiden tavoittamiseksi. Otat huomioon asiakkaiden tarpeiden lisäksi markkinatilanteen ja lainsäädännön asettamat vaatimukset. Osallistut asiantuntijana oman alueesi kehityshankkeisiin tuotteiden, palveluiden ja niiden myyntiprosessin sekä asiakaskokemuksen parantamiseksi. Olet mukana OP Marketsin sisäisessä viestinnässä ja tuet tarvittaessa myös ulkoisessa viestinnässä. Suunnittelet ja tuotat myynti- ja myynnintukimateriaaleja sekä sisältöä sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille. Tuet tarvittaessa myös myyntiä erilaisten asiakastilaisuuksien ja koulutusten suunnittelussa ja toteuttamisessa. 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Jos olet luova ja aikaansaava myynnin, markkinoinnin tai viestinnän moniosaaja, ymmärrät missä ja miten asiakkaat tavoitetaan monikanavaisessa toimintaympäristössä ja tuotat puhuttelevaa sisältöä myynnin edistämiseksi eri kanaviin, olet todennäköisesti etsimämme henkilö. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti haastavissakin tilanteissa sekä taidat MS Office-ohjelmat tai omaat jopa vahvemmatkin tietotekniset taidot. Työskentelet tavoitteellisesti ja viet läpi suuretkin projektit itsenäisesti sovitussa aikataulussa. Jos sinulta löytyy lisäksi kokemusta johdannais- tai sijoitustuotteista ja aitoa kiinnostusta pääoma- ja sijoitusmarkkinoita kohtaan sekä soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi rahoitus, kansantaloustiede, viestintä tai markkinointi), niin laita hakemus tulemaan.

 

Tarjoamme sinulle

 

Sales Specialistin tehtävässä tarjoamme sinulle vastuullisen ja poikkeuksellisen monipuolisen roolin, jossa pääset aidosti kehittämään OP Marketsin toimintaa ja omaa osaamistasi. Työskentelet dealing-salissa markkinoiden ytimessä yhdessä muiden finanssialan huippuosaajien kanssa. Meitä kaikkia yhdistää kova, mutta rento tekemisen meininki. Lisäksi saat ympärillesi OP Ryhmän laajan sidosryhmäverkoston ja hyvät henkilöstöedut. Tervetuloa mukaan!

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 30.10.2019 mennessä oheisen Hae-painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Tuomas Leistiltä, tuomas.leisti@op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.