(Removed from publishing)

Sales & Retail Consultant
L’Oréal

Original publication date 14.3.2019

Etsitkö uutta, mielenkiintoista myyntikokemusta ja tavoitteenasi on tulevaisuudessa edetä myynnin ja markkinoinnin vaativampiin tehtäviin? Haluatko haastaa itseäsi ja oppia jotakin uutta joka päivä? Haluatko työskennellä tunnettujen brändien kanssa kansainvälisessä ympäristössä oman alansa johtavassa pörssilistatussa yrityksessä? 

Oletko sinä uusi apteekkiedustajamme? 

Etsimme nyt Active Cosmetics Division -osastolle henkilöä alueelle joka käsittää Helsingin, Itä-Uudenmaan ja Lapin. Apteekkiedustaja tulee vastaamaan uusien ja nykyisten asiakassuhteidemme kehittämisestä. Toivomme asuinpaikkasi olevan Pääkaupunkiseudulla. Tehtävä raportoi liiketoimintayksikön Myyntipäällikölle.

Tehtävässä menestyäksesi toivoisimme, että sinä:

  • Toimit oman alueesi asiakasvastaavana ja autat asiakkaitasi edistämään omaa liiketoimintaansa ja ulosmyyntiä. Kehität yhdessä asiakkaan kanssa heidän osaamistaan dermokosmetiikasta kampanjoiden, liiketoiminnan kehittämisprojektien, mechandisingin ja koulutuksen kautta. 
  • Pääset asetettuihin sisään- ja ulosmyyntitavoitteisiin sekä Myyntipäällikön asettamiin laadullisiin tavoitteisiin. 
  • Kykenet tunnistamaan kaupallisen kehityksen potentiaalin asiakkaissasi ja syvennät asiakassuhdetta.
  • Tunnistat uusia mahdollisuuksia markkinoilla ja kehität uusia liiketoimintaideoita.
  • Järjestelet ajo-ohjelmasi, pidät hallinnolliset yksityiskohdat järjestyksessä ja kykenet hallitsemaan dataa ja tietoa. 
  • Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa.
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea, ymmärrät englantia. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Omaat B-ajokortin, viihdyt autossa ja sinulla on matkustusvalmius
  • Määräaikaisuuden päätyttyä sinua kiinnostaa mahdolliset muut myynnin ja markkinoinnin tehtävät yrityksessämme. 

Tehtävä on määräaikainen opintovapaasijaisuus, ja etsimme henkilöä tehtävään mahdollisimman pian aina marraskuun 2019 loppuun saakka. Tarjoamme Sinulle paikan kansainvälisessä, menestyvässä yrityksessä laadukkaiden tuotteiden parissa sekä hyvät henkilöstöedut. 

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja cv:si nettisivujemme kautta niin pian kuin mahdollista. Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Anna Vänni sähköpostitse anna.vanni@loreal.com.

L’Oréalilla työntekijät suhtautuvat intohimoisesti liiketoimintaan ja etsivät aina uusia kokemuksia. Haemme jatkuvasti henkilöitä, jotka vastaavat yrityksemme arvoja: kansainvälisyys, avoimuus, innovatiivisuus ja yrittäjähenkisyys. Pohjoismaiseen organisaatioon kuuluu noin 1000 työntekijää, Suomessa työskentelee noin 110 henkilöä. L’Oréal vaikuttaa ja näkyy kaikissa jakeluverkostoissa: päivittäistavaramarkkinoilla, tavarataloissa, apteekeissa, kampaamoissa, matkamyymälöissä ja brändin vähittäiskaupoissa. L’Oréalin vuoteen 2020 ulottuva kestävyyslupaus, “Sharing Beauty With All” -ohjelma asettaa laajat kestävän kehityksen tavoitteet koko konsernin arvoketjulle.