(Removed from publishing)

Sales Development Representative, LeadDesk Helsinki
Academic Work

Original publication date 23.12.2019
Haluatko kehittyä myynnin ammattilaiseksi nopeasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä? Etsimme Sales Development Representativea, joka nauttii uusien asiakkaiden kontaktoinnista. Tässä työssä pääset prospektoimaan kiinnostavia asiakkuuksia osana kovatasoista myyntitiimiä!
KUVAUS
Tehtävässä otat puhelimitse yhteyttä eri asiakkaiden päättäjiin, joita voivat olla esimerkiksi pienten ja keskisuurten yritysten toimitusjohtajat, myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaavat johtajat sekä liiketoimintajohtajat. Pyrit kartoittamaan asiakkaan potentiaalin ja sopimaan tapaamisen kollegallesi, joka tapaa asiakkaita kentällä. Tyypillisiä asiakasyrityksiä ovat contact centerit, myyntiorganisaatiot sekä eri toimialojen yritykset, joissa puhelintyö on tärkeässä roolissa. Keskustelet ja kommunikoit sujuvasti päättäjätason henkilöiden kanssa. Luot myyntitilaisuuksia kollegoillesi ja nautit, kun hekin onnistuvat työssään. Osaamisesi kehittyessä vastuusi laajentuvat vahvemmin myös asiakastapaamisiin. Tavoitteena on eteneminen Account Manageriksi oman asiakasportfolion pariin puolen vuoden jälkeen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa yhä vahvemmaksi myynnin ammattilaiseksi kiinnostavalla toimialalla osana kasvavaa yritystä! Yrityksen työntekijänä saat itse valita työvälineesi ja saat käyttöösi liikunta- ja lounassetelit.

Tarjoamme


* Henkilökohtaisen perehdytyksen ja tuen myyntityössä kehittymiseen
* Mahdollisuuden edetä myyntialalla Account Managerin rooliin
* Nuorekkaat, rennot ja kannustavat työkaverit
* Viihtyisän toimiston hyvien kulkuyhteyksien ja trendikkäiden lounasravintoloiden läheisyydessä Kalliossa

TYÖNKUVA

* Uusien asiakkaiden aktiivinen prospektointi
* Cold calling sekä korkeatasoisen myynti-informaation tuottaminen potentiaalisille asiakkaille
* Myyntitapaamisten sopiminen Key Account Managereille

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Hieman aiempaa kokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä, esim. puhelinmyynnistä
* Toivottu alempi korkeakoulututkinto
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Itsenäinen ja kunnianhimoinen tapa työskennellä
* Intohimo myyntiä kohtaan


Olet etsimämme henkilö, jos haluat kehittyä myynnin ammattilaiseksi sekä näyttää kyntesi kasvavassa myyntiorganisaatiossa. Sinulla on mielellään jo hieman kokemusta tavoitteellisesta myynnistä ja olet esimerkiksi tehnyt puhelinmyyntiä opintojesi ohella. Olet kovalla energialla ja kunnianhimolla varustettu tekijä, jolla on myyntityössä tarvittavaa businessvainua sekä omatoiminen ja periksi antamaton asenne.

Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Kesto: vakituinen
* Sijainti: Hämeentie 19, 00500 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä LeadDeskin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
LeadDesk myy ja kehittää internetpohjaista soittotyökalua call centereille ja myyntiorganisaatioille. Tämä kovassa kasvussa oleva pörssiyritys toimii Suomesta käsin, ja heidän tuotteensa ovat päivittäisessä käytössä maailmanlaajuisesti.