(Removed from publishing)

Sales Coordinator
Veni Energia Oy

Original publication date 11.12.2019

Etsimme VENI Energialle Hämeenlinnaan aktiivista myyntikoordinaattoria monipuolisiin myynnin tukitehtäviin. Olet tärkeä linkki back officen ja myynnin yhteydenpidossa. Sovit myyntitiimille tapaamisia, jaat liidejä myyjille sekä valmistelet kuukausittain prospect-listauksen. Päivität sopimus- ja myyntimateriaaleja sekä puuttuvia asiakastietoja. Osallistut myös VENIn sosiaalisen median päivittämiseen ja sisällöntuotantoon.

Sinulla tulisi olla oma-aloitteisuutta ja kykyä pitää monta lankaa kädessä yhtäaikaisesti. Haluat kehittää itseäsi ja osaat työskennellä tehokkaasti. Lisäksi haluat olla asiakkaan kanssa tekemisissä myös puhelimitse. Sinun ei tarvitse olla energia-alan asiantuntija, mutta myynnin tukitoimintojen ymmärrys katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kansainvälisessä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä itsenäisen ja monipuolisen tehtävän. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta viimeistään 31.12.2019. Hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä koska tehtävä täytetään kun sopiva henkilö löytyy. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852 tai VENI Energian myyntijohtajaan Antti Helmi puh. 040 168 1131.